PRIVATLIVSPOLITIK

IC Group A/S ved, at det er vigtigt for dig, hvordan dine oplysninger behandles og videregives, og vi sætter stor pris på din tillid. Denne meddelelse beskriver vores politik i forbindelse med behandling af personoplysninger fra kunder og andre brugere af vores tjenester og digitale tjenester, herunder abonnenter på vores nyhedsbreve, udbudt under varemærkerne Tiger of Sweden, By Malene Birger og Peak Performance af IC Group A/S eller et koncernforbundet selskab. Det bemærkes, at denne privatlivspolitik ikke gælder for behandling af personoplysninger fra ansatte, konsulenter, leverandører, tjenesteudbydere etc. Privatlivspolitikken kan opdateres fra tid til anden og vi anbefaler, at du løbende besøger denne side for at holde dig ajour med eventuelle ændringer.

Denne privatlivspolitik supplerer - men erstatter ikke - øvrige politikker og vilkår gældende for bestemte tjenester stillet til rådighed af IC Group A/S eller af et koncernforbundet selskab omfattet af privatlivspolitikken.

HVEM ER VI?

IC Group A/S er en dansk modekoncern, der er noteret på børsen i København. IC Group A/S’s kontaktoplysninger er:

IC Group A/S
Adelgade 12D
DK-1304 København K
Danmark
Tlf.: +45 32 66 77 88
E-mail: info@icgroup.net
www.icgroup.net
CVR-nummer: 62 81 64 14

Denne privatlivspolitik gælder for indsamling og behandling af dine personoplysninger indsamlet af eller for IC Group A/S eller et selskab i IC Group koncernen. Du kan se de relevante koncernselskaber her. I følgende henviser "vi"/"os" til IC Group A/S og de omtalte koncernselskaber.

Alle henvendelser vedrørende behandling af personoplysninger i henhold til denne privatlivspolitik kan rettes til IC Group A/S, som derefter vil behandle forespørgslen eller videresende henvendelsen til det relevante koncernselskab.

Som hovedregel kan personoplysningerne indsamles af IC Group A/S, samt enhver af ​​de øvrige omfattede selskaber, og vil derefter blive behandlet i en central database styret af IC Group A/S, der gør oplysningerne tilgængelige for de andre koncernselskaber i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI?

Vi kan indsamle følgende type personoplysninger om dig:

  1. Dine basisoplysninger, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, alder, andre demografiske oplysninger og præferencer.
  2. Oplysninger om din interaktion med os, fx hvilke produkter du køber online eller i butikken, betalingsoplysninger, returneringer, kundeservicehenvendelser, spørgeundersøgelser, deltagelse i konkurrencer eller events etc.
  3. Oplysninger om dig, fx kommentarer eller brug af sociale netværk etc., fra selskaber, som vi samarbejder med.
  4. Oplysninger om dine digitale aktiviteter, fx browserdata, nyhedsbrevaktivitet og fysisk tilstedeværelse, via cookies, pixeltags og lignende teknologier, som fx beacons og WiFi-adgangspunkter, herunder IP-adresser og MAC-adresser.

Vi kan dele personlige oplysninger om dig mellem selskaberne i IC Group koncernen. Ydermere kan oplysninger om dig fra forskellige teknologier og/eller fra forskellige kilder kombineres.

HVORDAN BRUGER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Dine oplysninger kan bruges til følgende formål:

  1. Behandling af ordrer og returneringer
  2. Tilbyde dig medlemsfordele
  3. Sende nyhedsbreve, eller anden kommunikation/tjenester, du har anmodet om
  4. Forbrugeranalyser og segmentering
  5. Marketing af produkter og tjenester
  6. Tilpasse indholdet af nyhedsbreve, øvrig kommunikation og andre medier, fx hjemmesider og apps

Behandlingen af ​​dine personlige oplysninger vil i nogle tilfælde være nødvendig i forbindelse med indgåelse eller udarbejdelse af en kontrakt med dig. Behandlingen kan også være nødvendig for at efterkomme en anmodning fra dig, fx til at sende dig nyhedsbreve. Behandlingen kan også være nødvendigt for at kunne give dig oplysninger, der er skræddersyet til dine interesser, samt for at gøre os klogere på hvilke forbrugere etc., vi interagerer med.

I visse situationer er det et krav, at du udleverer dine personlige oplysninger til os, fx din adresse og betalingsoplysninger, hvis du handler online, ellers har vi ikke mulighed for at sende dig varerne.

KOMMUNIKATION OG MARKEDSFØRING

Hvis du har givet samtykke vil du modtage markedsføring og kommunikation via e-mail samt via andre teknologier. Du kan altid fravælge at modtage denne type e-mails.

HVORDAN DELER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Som nævnt kan vi dele personlige oplysninger om dig mellem selskaberne i IC Group koncernen. Hvis du har givet samtykke til behandling af ​​dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik, kan oplysningerne anvendes af modtageren med henblik på markedsføring.

Vi sælger, deler eller overfører ikke dine personlige oplysninger til nogen tredjepart, med mindre andet er beskrevet i denne privatlivspolitik. Med det formål at supportere vores forretning kan leverandører eller tredjeparter (som fx kreditkortselskaber, kundeserviceleverandører eller shippingfirmaer) foretage behandling af dine oplysninger, men kun i det omfang det er nødvendigt for at gennemføre en transaktion, du har anmodet om. Vi har procedurer, der sikrer, at disse tredjeparter beskytter dine personlige oplysninger.

Vi kan også dele dine personlige oplysninger med tredjeparter, der bistår os med markedsføring rettet mod dig, fx sociale netværk. Vi vil altid sikre, at sådanne tredjeparter kun bruger de personlige oplysninger til at promovere vores produkter og tjenester.

Vi kan bruge og videregive personoplysninger til parter, der er forbundet med en foreslået eller faktisk finansiering, aktie- eller obligationsudstedelse, forsikring, salg, overdragelse eller afvikling af alle eller en del af vores forretning eller aktiver, med henblik på evaluering og/eller gennemførelse af den planlagte transaktion. Vores efterfølgere og rettighedserhververe kan bruge og videregive dine personoplysninger til lignende formål som de, der er beskrevet i denne privatlivspolitik.

HVORNÅR SLETTER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Opbevaringen af ​​dine personlige oplysninger afhænger af formålet med behandlingen.

Først og fremmest vil vi gemme dine personlige oplysninger så længe vi juridisk er forpligtet hertil. For eksempel er vi forpligtet til at gemme salgsrelaterede oplysninger i en bestemt periode for at overholde Bogføringsloven.

Hvis der ikke er nogen gældende juridiske forpligtelser, vil vi gemme personlige oplysninger så længe du er registreret medlem og i 12 måneder derefter.

Personlige oplysninger, som ikke er omfattet af en juridisk forpligtelse og som ikke er knyttet til et medlemskab, opbevares i 12 måneder.

INTERNATIONALE OVERFØRSLER

Vi kan overføre dine personlige oplysninger til lande uden for EU/EØS. Når vi gør dette, vil det enten være til et land, som myndighederne anser kan levere et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, eller hvor det selskab som eksporterer data har indgået en aftale om beskyttelse af data med det selskab, som importerer data. Aftalen vil være baseret på de "standardkontraktbestemmelser" godkendt af Europa-Kommissionen.

COOKIES

Vi indsamler oplysninger, herunder personlige oplysninger om dig, via cookieteknologi. Vi henviser til den cookiepolitik, der gælder for de kommunikationsmidler, som du bruger til at interagere med os.

DINE RETTIGHEDER SOM REGISTRERET

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at vi må bruge dine personoplysninger.

Du har også ret til at få adgang til dine oplysninger samt til at få oplysninger om, hvordan vi behandler dem. Du kan yderligere ændre oplysningerne, hvis de er ukorrekte, og bede os om at slette oplysningerne. Du kan også bede os om at udlevere personoplysningerne i et maskinlæsbart format.

Hvis du ønsker at ændre dine tilmeldinger, eller du ikke ønsker at modtage yderligere kommunikation, kan du ændre dine præferencer under "Min konto" på hjemmesiden eller klikke på linket til afmelding i nyhedsbrevet, for at afmelde den specifikke service. Du modtager muligvis enkelte e-mails efter framelding, hvis de har været i produktion på afmeldingstidspunktet.

Vores kontaktoplysninger er angivet ovenfor.

Du kan også indsende en klage til en kompetent databeskyttelsesmyndighed.

HVORDAN BESKYTTER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Vi bekymrer os om beskyttelsen af dine personoplysninger og vi anvender anerkendte sikkerhedsstandarder til at sikre en passende beskyttelse af dine data.

ANDRE HJEMMESIDER

Vores hjemmesider og tjenester kan indeholde links til andre hjemmesider og tjenester, som vi ikke har kontrol over, og som ikke er omfattet af vores privatlivspolitik. Når du besøger andre hjemmesider og tjenester via links fra vores hjemmesider og tjenester, er det muligt, at operatørerne af disse hjemmesider og tjenester indsamler oplysninger, som de bruger ifølge deres privatlivspolitik, der kan afvige fra vores.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi vil altid gerne høre fra dig, og du er til enhver tid velkommen til at sende spørgsmål og kommentarer vedrørende fortrolighed og datasikkerhed. Gå til vores kontaktside eller kontakt os via oplysningerne, der er angivet ovenfor.

Hvis din henvendelse vedrører et bestemt selskab eller mærke, bedes du oplyse dette, når du kontakter os.


Seneste opdatering: 11. juli 2016